Informatiebijeenkomst start leesgroep filosofie

Algemeen

Informatiebijeenkomst start leesgroep filosofie

NIJMEGEN - Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Op woensdag 28 februari om 10.00 uur is er in Bibliotheek Gelderland Zuid, locatie Nijmegen Mariënburg een informatiebijeenkomst over de start van een leesgroep filosofie. De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek.

De leesgroep filosofie maakt een keuze uit een door deskundigen samengestelde boekenlijst over uiteenlopende filosofische thema's, zie www.senia.nl onder de rubriek 'Filosofie'. Senia-leesgroepen komen 6 à 7 keer per jaar bij elkaar en bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Belangstellenden zijn welkom op 28 februari om 10.00 uur in Bibliotheek Gelderland Zuid, locatie Nijmegen Mariënburg, adres Mariënburg 29. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de leesgroep willen stappen.

Uitgelicht

Digitale krant