Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tienercarnaval in de Hostent van Elst

ELST - "Vorig jaar hebben we een switch gemaakt; alles was nieuw behalve dat deze carnavalsavond speciaal voor de jeugd wordt georganiseerd. We willen de nieuwe trend ook in 2018 doorzetten."

"In het samenwerkingsverband tussen CV De Batsers en CV Zet 'm Op is er dit jaar besloten het na het succes van vorig jaar om ook dit jaar de koppen bij elkaar gestoken om een prachtige avond neer te zetten. De jeugd heeft immers de toekomst vinden wij", zegt Berry Wiersma 1 van de organisatoren van dit mooie evenement. Op zaterdagavond 10 februari wordt de tent op het plein omgedoopt tot Hostent van Elst.

De jeugd van 12 tot en met 17 jaar kan genieten van carnavalsmuziek maar ook de hedendaagse Top40 zal veelal aan bod komen. Het feest zal beginnen 20.00 uur en zal eindigen rond de klok van 0.00 uur. Kaarten zijn te koop bij Bruna en Dierenspeciaalzaak Moniek (inclusiefgarderobe) voor vijf euro. "Houd je wel rekening met dat Nix de afspraak is? En dan zien wij jullie graag op zaterdagavond 10 februari."

Meer berichten