Logo gemeentenieuwsonline.nl
(Foto; Jan Adelaar)
(Foto; Jan Adelaar)

Betuwe Onderneemt Beter: Out of the Box in 2018!

BETUWE - Betuwe Onderneemt Beter beleeft zijn vijfde editie op maandag 11 juni. Tijdens dit lustrum pakt hét evenement voor en door ondernemers in de Betuwe flink uit. Dat bleek tijdens de kick-off afgelopen woensdag. Betuwe Out of the Box is het motto.

Input van ondernemers.Omdenken. Creatieve oplossingen zoeken. Uitdagingen aangaan. Dat zijn sleutelwoorden bij Betuwe Onderneemt Beter. Voorzitter Donny Meeusen geeft aan: "Samenwerking is hierbij onmisbaar. Want uit kruisbestuivingen ontstaan de mooiste ideeën. Voor de invulling van het dagprogramma vragen we ondernemers zelf om input. Over welke ontwikkelingen wil je van gedachten wisselen met anderen? Dat kunnen allerlei onderwerpen zijn: klein en groot, lokaal of landelijk. Hierover gaan we 11 juni in discussie. Zo levert de dag gegarandeerd nieuwe inzichten en inspiratie op."

Ondernemer van het jaar
De kick off vond plaats bij Watergoed van Joost Frijlink, de ondernemer van het jaar 2017. Het is meteen de start voor de ondernemersverkiezing van 2018. Nomineren kan tot 1 maart op www.betuweonderneemtbeter.nl. Nieuw dit jaar is de Rabo Talent Award voor talenten die 2 tot 5 jaar ondernemen. Hoofdsponsor Rabobank Oost Betuwe kiest de winnaar van deze extra prijs uit de inzendingen voor ondernemer van het jaar. Op 11 juni worden beide winnaars bekend.

Schrijf je snel in!
Het middagprogramma van Betuwe Onderneemt Beter 2018 start 11 juni om 15.00 uur in de Theaterkerk in Bemmel. Om 18.00 uur is er een diner, gevolgd door de verkiezingsavond. Inschrijven kan via www.betuweonderneemtbeter.nl. Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt.

Meer berichten