Logo gemeentenieuwsonline.nl

Waterboys te zien bij Theater De KiK in Elst

ELST - Waterboys is een komisch drama van Robert Jan Westdijk over de relatie tussen een vader die niet volwassen wil worden en een iets te serieuze zoon.

Misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack worden op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet. De egocentrische Victor is een Casanova, Zack een trouwe, onhandige jongen die meisjes per ongeluk verleidt met zijn cellospel. Victor overschreeuwt zich, Zack heeft iets huilerigs. De mannen moeten zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek.

De hoofdrol in dit komische drama van Robert Jan Westdijk (Zusje, Phileine zegt sorry) wordt vertolkt door Leopold Witte (Ventoux), tegenover het speelfilmdebuut van acteur Tim Linde. Met de soundtrack en een gastoptreden van de vermaarde band The Waterboys, bekend van het nummer The Whole of the Moon.

Op donderdag 8 februari om 20:00 uur is de film Waterboys te zien bij Theater De KiK in Elst. Kaarten kosten 8 euro (Gelrepashouders 4,-) inclusief drankje, zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl.

Meer berichten