Logo gemeentenieuwsonline.nl
De jongste ZVO-zwemmers (Foto: J. van Veenendaal)
De jongste ZVO-zwemmers (Foto: J. van Veenendaal) (Foto: J. van Veenendaal)

Swimkickers ZVO in actie in Nijmegen

ELST - Met achttien swimkickers is Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) in actie gekomen in Nijmegen. Zij hebben daar goede resultaten behaald.

Berber McCarthy, Mila Hof, Amber Martens, Diede Hof, Joost Pollmann en Thomas Natte deden mee op de 25m rugslag. Mila, Amber, Joost, Diede en Thomas deden ook nog mee op de 25m schoolslag. Wessel en Elke van Dorst en Nataly Dulos startten op de 50m rugslag. Elke zwom een stuk sneller dan de vorige keer. Wessel, Berber, Nataly en Elke kwamen ook uit op de 50m schoolslag.

Emma Altena en Kiki van den Berg kwam uit op de 400m vrije slag. Emma verbeterde zich hier met 15 seconden. Op de 100m schoolslag zwom Mats van der Rijst naar een eerste plaats en een persoonlijke verbetering met bijna drie seconden. Bij de jongedames zwommen Kim van Veenendaal, Kiki van den Berg en Juliët Matser op deze afstand weer sneller. Emma deed ook mee op deze afstand

Finn Foekens eindigde op de 50m vlinderslag en de 100m rugslag als eerste. Odo McCarthy werd op deze afstanden derde en tweede. Kim van Veenendaal dook op de 50m vlinderslag onder de minuut. Juliët startte ook op deze afstand.

Sem Teunissen was snelste op de 50m vrije slag en de 100m rugslag. Enna Lamers zwom op de 50m vrije slag drie seconden sneller dan voorheen en deed voor het eerst mee op de 100m rugslag. Ook Mats van der Rijst zwom op de 100m vrije slag vier seconden sneller. Tenslotte werd de ZVO nog eerste op de estafette.

Meer berichten