Logo gemeentenieuwsonline.nl

Film The Sense of an Ending bij De KiK

ELST - Tony Webster leidt een zorgeloos bestaan. Hij is een introverte man op leeftijd die zich terugtrekt in Zuid-Londen, waar hij een winkel voor fotocamera's heeft.

Hij is jaren geleden gescheiden van zijn vrouw Margaret en zijn enige dochter is zwanger van haar eerste kind. Plots worden de rustige dagen van Tony verstoord als jeugdliefde Veronica opduikt, met wie hij decennia lang geen contact gehad heeft. Na een moeizame ontmoeting overhandigt zij hem een brief die hem zal confronteren met de pijnlijke consequenties van zijn beslissingen uit het verleden.

Het drama The Sense of an Ending – met in de hoofdrollen Jim Broadbent en Charlotte Rampling – is gebaseerd op het gelijknamige boek van Julian Barnes, dat in Nederland is uitgebracht onder de titel Alsof het voorbij is. Het boek heeft in 2011 de Man Brooker Prize gewonnen, een award voor meest originele Britse roman.

Op donderdag 1 februari om 20:00 uur is de film The Sense of an Ending te zien bij Theater De KiK in Elst. Kaarten kosten 8 euro (voor Gelrepashouders 4 euro) inclusief drankje, zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl.

Meer berichten