Foto:Nico Frentz in het McDonald’s Restaurant Oosterhout Park15
Foto:Nico Frentz in het McDonald’s Restaurant Oosterhout Park15

Betuwse ondernemer opent McDonald's Oosterhout Park15

Zakelijk Zakennieuws

OOSTERHOUT - Na ruim 14 weken bouw, opent McDonald's Oosterhout Park15 op woensdag 27 december 2017 de deuren. Het 245e McDonald's restaurant van Nederland is een feit! Een nieuw team van enthousiaste medewerkers uit de directe omgeving staat klaar om de eerste gasten van harte welkom te heten. Het nieuwe restaurant biedt gasten alle nieuwe services zoals McCafé, Table Service, Glutenvrije burgers en duurzame innovaties.

Nico Frentz, de kersverse Franchisenemer van dit nieuwe McDonald's restaurant en woonachtig in De Betuwe, is trots. Natuurlijk op deze locatie, maar vooral op het team. Nico Frentz: "Wij hebben ruim 300 sollicitaties ontvangen, waarvan wij 76 nieuwe collega's hebben kunnen aannemen. Allen uit de directe omgeving. Zij hebben in de McDonald's restaurants in Heteren of Arnhem een training gehad en zijn er inmiddels helemaal klaar voor." Nog steeds melden sollicitanten zich aan, aldus Frentz: "Prima, want er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in ons enthousiaste team."

Frentz, al ruim 25 jaar werkzaam voor McDonald's: "Dit zijn ontzettend mooie tijden om een nieuw McDonald's restaurant te openen. We hebben de afgelopen jaren al veel vernieuwingen doorgevoerd in de restaurants waar ik in een andere functie voor verantwoordelijk was. Ik heb enorm veel zin om, samen met mijn team, gasten ook in Oosterhout kennis te laten maken met deze vernieuwingen. Zoals McCafé, waar je bij een speciale counter kan kiezen uit allerlei koffievariaties en patisserie producten. Uniek in De Betuwe!".

McDonald's Oosterhout Park15 is zeven dagen per week geopend: van zondag t/m donderdag van 07.00 uur tot 22.00 uur (McDrive tot 00.00 uur) en op vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 23.00 uur (McDrive tot 01.00 uur).

Uitgelicht

Digitale krant