Afbeelding

Ontmoeten bij De KiK

Algemeen

ELST - De laatste weken gaan er veel stemmen op en is er een (kleinschalig) onderzoek gedaan, met betrekking tot het sociaal ontmoeten in Elst en de mogelijkheden die daarvoor beschikbaar zijn in deze dorpskern.

De ontmoetingsplek zou in het centrum moeten zijn en laagdrempelig toegankelijk voor iedereen die zin heeft om een bak koffie te drinken, een krant of een tijdschrift te lezen of gewoon af te spreken met iemand. Daar gaat Theater De KiK (midden in Elst gevestigd aan het Land van Tap) op inspelen! Naast de reguliere openingstijden van de foyer (maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 9:30 tot 13:00 uur en tijdens activiteiten van het theater) gaat Theater De KiK vanaf 14 december ook iedere dinsdag- en donderdagochtend open vanaf 9:30 uur.

Verder is het de bedoeling dat Theater De KiK in de toekomst ook op woensdagochtenden open gaat en dat er op die ochtend 'activiteiten met een cultureel tintje' voor ouderen worden georganiseerd. De gesprekken daaromtrent zijn in volle gang. Iedereen is welkom bij Theater De KiK (een consumptie is nooit verplicht). Vanaf 14 december dus óók op dinsdag en donderdag vanaf 9:30 uur!

Uitgelicht

Digitale krant