Blind Date in de Theaterkerk

Algemeen

BEMMEL - Laat u verrassen! TOP heeft weer een Blind Date voor u geregeld! Vorig seizoen kwam TOP met een nieuwe formule: de Blind Date. Het werd een daverend succes. Het publiek bulderde van het lachen om de gevatte teksten van Karin Bruers en de muzikale begeleiding van Björn van der Doelen. De aanwezigen genoten met volle teugen van de gok die ze zelf hadden genomen.

"Bent u avontuurlijk ingesteld en staat u open voor nieuwe ervaringen, gooi dan alle schroom van u af. Net als bij een echte blind date weet u van tevoren natuurlijk niet wie u zult ontmoeten. Om u over de drempel te helpen en omdat u niet weet wat u te wachten staat, betaalt u 12,50 euro. In aanloop naar 16 december hebben we af en toe een tipje van de sluier opgelicht, dus u zou al kunnen weten wie er komt. Degenen die weten wie er komt, hebben meteen kaartjes besteld!"

Datum: zaterdag 16 december, aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 12,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant