Afbeelding

Feestelijke opening waterveld MHC Bemmel 800

Algemeen

BEMMEL - Op zaterdag 21 oktober organiseert MHC Bemmel 800 een feestelijke opening van het gerenoveerde eerste veld. Speciale gast deze dag is meervoudig Europees, Wereld en Olympisch hockeykampioen Naomi van As.

Na de officiƫle opening rond 13.30 uur zal er een wedstrijd gespeeld worden door het team dat het meeste geld heeft opgehaald voor de aanleg van het veld. De meiden zullen worden gecoacht door Naomi en het opnemen tegen een selectie van jeugdspelers uit de D-lijn.

Na afloop van de wedstrijd is er een meet en greet met Naomi. Ook zijn er rondom het veld diverse gratis attracties om er een gezellige middag van te maken. Special voor deze dag is er de 'Volvo Heroes Fotoactie'. Laat een gave actiefoto maken die je direct kan gebruiken voor je social media maar eventueel ook op posterformaat kan laten afdrukken. Verder kan je je uitleven op het springkussen of de stormbaan, een partijtje sumoworstelen of een behendigheidsparcours op het nieuwe veld afleggen en zo ervaren wel trucs je kan uithalen.

Met de aanleg van het waterveld naast het clubhuis maakt de hockeyvereniging de door haar zo vurig gewenste stap. Hockey wordt meer en meer op watervelden gespeeld en met de opening van het veld kan MHC Bemmel 800 haar leden een ontwikkeling tot complete moderne hockeyer bieden. Omdat het veld direct naast ons clubhuis ligt wordt ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de sportieve ambiance voor zowel de actieve als passieve beoefenaar van de hockeysport.

Uitgelicht

Digitale krant