Afbeelding

Jongste ZVO-zwemmers leren bij Swimkick

Algemeen

OVERBETUWE - De vijftien jongste zwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) zijn met de Swimkick goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Zij verbeterden 21 persoonlijke records en werden negen maal eerste.

Mats van de Rijst verbeterde vier persoonlijke records op twee afstanden. Gyan Spaan en Sem Teunissen waren goed voor de verbetering van drie persoonlijke records. Sem werd daarbij op twee afstanden ook nog eerste. Kim van Veenendaal verbeterde op haar beurt nog eens twee persoonlijke records en debuteerde op de 100m rugslag. Ook Mees Huibers was deze middag goed voor twee persoonlijke verbeteringen.

Kiki van den Berg, Elke van Dorst en Floor Kooij (allen 50m vrije slag), Wessel van Dorst en Nataly Dulos (beiden 25m rugslag), Enna Lamers en Odo McCarthy (beiden 100m vrije slag) verbeterden op één afstand hun persoonlijk record. Nataly Dulos werd op de 25 rugslag en bij haar debuut op de 25m vrije slag eerste. Ook Wessel van Dorst was op deze afstanden de snelste en begon op de 25m vrije slag. Zus Elke van Dorst debuteerde, evenals Floor Kooij, op de 25m rugslag.

De eerste start van Danila Mamasakhlisov op de 25m rugslag en 50m vrije slag leverde twee eerste plaatsen op. Kiki van den Berg werd op de 50m rugslag direct eerste. Isis Lamers deed voor het eerst mee op de 25m vrije slag en Enna Lamers op de 100m wisselslag. Er was verder een debuut voor Juliët Matser op de 100m rugslag. Tenslotte startte Emma Altena nog op twee afstanden.

Uitgelicht

Digitale krant