Afbeelding

Gratis wandelcoaching vanuit Leerwerkloket Rivierenland

Algemeen

BETUWE - Op maandag 15 april van 12.30 – 14.30 uur en donderdag 25 april van 9.30 – 11.30 uur organiseert het Leerwerkloket Rivierenland twee wandelingen langs de Waal in Tiel waarin we praten over je loopbaan.

Het Leerwerkloket Rivierenland geeft gratis persoonlijk en deskundig loopbaanadvies. De adviseurs wandelen met een kleine groep deelnemers en bespreken met behulp van creatieve opdrachten hun loopbaanvragen. Tijdens de wandeling komen onder andere de onderwerpen ambities, werk, opleidingen en netwerken aan bod.

Waarom wandelcoaching? De buitenlucht geeft ruimte, het is makkelijker om helder na te denken. Een adviesgesprek in de natuur is laagdrempelig en ontspannen. En... wandelen is goed voor de mentale en fysieke gezondheid!

Aanmelden

Heb je vragen over jouw loopbaan en kun je wel wat positieve energie gebruiken? Mail je naam, telefoonnummer en of je mee wandelt op 15 of 25 april: rivierenland@leerwerkloket.nl. Deelname is kosteloos! Er is beperkt plaats.

Iets anders afspreken?

Wil je een loopbaangesprek op een andere dag of heb je andere vragen over leren en/of werken? Neem dan ook contact met ons op via bovenstaand emailadres.

Uitgelicht

Digitale krant