Lotgenotencontact voor personen die hun partner hebben verloren

Algemeen

NEDER-BETUWE - Het verlies van een levenspartner kan een van de meest uitdagende ervaringen in het leven zijn. In een tijd van rouw is het vaak moeilijk om steun te vinden bij mensen die echt begrijpen wat je doormaakt. Het kan daarom fijn zijn om in contact te komen met lotgenoten.   

Contact met lotgenoten kan zorgen voor een veilige ruimte waar mensen die rouwen om het verlies van hun partner elkaar kunnen ontmoeten, hun ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen tijdens de periode van rouwverwerking. 

Iedereen in Neder-Betuwe die een levenspartner heeft verloren, ongeacht geslacht, leeftijd of achtergrond, is van harte welkom om te reageren. Hoe de inhoud van de groep er in details komt uit te zien, kunnen we (afhankelijk van de behoefte) met elkaar nader bepalen.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met sociaal werker Charlotte van Kessel: 06 3342 1037 / charlottevankessel@welzijnrivierstroom.nl of met Lisanne Gesthuizen: 06 1954 4160 / lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl.

Uitgelicht

Digitale krant