Kerstmaaltijd Welkom aan Tafel

Algemeen

KESTEREN –  Op donderdag 14 december is de laatste maaltijd van dit jaar van Welkom aan Tafel in Kesteren. De maaltijd wordt verstrekt op initiatief van de Stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27A te Kesteren. 

Zoals gebruikelijk wordt het in de decembermaand een extra feestelijke maaltijd. Bovendien is er een verrassing van de Regiobank. Een ieder is van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De maaltijd wordt verzorgd door catering Wim Schouten uit Ochten. Rond 12.00 uur gaan we aan tafel.  

U kunt zich aanmelden voor de maaltijd bij Tiny van Schaik (0622646447) of Roely Scholtus (0612438723) uiterlijk tot maandag 11 december om 12.00 uur. Heeft iemand speciale dieetwensen, dan deze graag doorgeven bij de aanmelding. De gastvrouwen van de eettafel zijn Adrie Roelofsen, Tiny van Schaik, Roely Scholtus en Toos Nieuwenhuis. De maaltijd kost tien euro.

Ook het komende jaar zijn er weer maaltijden op de tweede donderdag van de maand. In de eerste maand is dat op 11 januari. 

Uitgelicht

Digitale krant