(foto: Fotoclub Ochten)
(foto: Fotoclub Ochten) Foto: Fotoclub Ochten

Dag van de mantelzorg groot succes

Algemeen

DODEWAARD - Vrijdag 10 november stond in het teken van waardering voor mantelzorgers. Bij het Huis van Dodewaard hebben gasten en vrijwilligers in aanloop naar ‘De dag van de Mantelzorger’ zich ingezet voor het verzamelen van verhalen en ervaringen rondom mantelzorg. Het resultaat: zeventig prachtige handgemaakte boekjes vol inspiratie.

Alle betrokkenen waren uitgenodigd om hun bijdrage persoonlijk in ontvangst te nemen. Ook wethouder mevrouw van Dijkhuizen was aanwezig en vertrok met een stapel boekjes naar de high tea in Ochten, waar mantelzorgers van Welzijn Rivierstroom samenkwamen voor een gezellige middag. De herkenbare verhalen zorgden voor genietende gasten tijdens een fijne en ontspannen middag.

Dank is er aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit bijzondere initiatief. De gebundelde verhalen en de ontspannen samenkomst benadrukken de waardevolle rol van mantelzorgers in onze gemeenschap. 

“Bent u mantelzorger? U kunt bij Welzijn Rivierstroom terecht voor informatie en ondersteuning. Of krijgt u zorg van een familielid of vriend en wilt u hem of haar hiervoor bedanken? Vraag dan het mantelzorgcompliment aan bij de gemeente Neder-Betuwe of vraag Welzijn Rivierstroom voor hulp.”

Uitgelicht

Digitale krant