Afbeelding

Chillclub Lay-Aut volgend jaar weer van start

Algemeen

RHENEN - De Lay-Aut is een club voor jongeren van 12 - 24 jaar met autisme, NAH of een licht verstandelijke beperking. Samen film kijken, gamen, (bord)spellen spelen en meer. Hoe fijn is het om leeftijdsgenoten te ontmoeten die je snappen, en om samen lol te maken? Dat is het doel van Lay-Aut! 

Vrijdagavond: chill – take it easy! Onderuitgezakt op de bank een film kijken, een potje Jenga spelen of juist actief met z’n allen een domino-parcours uitzetten. Bij de Lay-aut doen we elke keer een nieuwe leuke activiteit. Kom je chillen en heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Deel het met de groep! Wie weet staat jouw activiteit de volgende keer op het programma. 

Bij de Lay-Aut avonden ontmoeten jongeren elkaar onder begeleiding van vrijwilligers, in een veilige setting. Er wordt er rekening met elkaar gehouden, zodat iedereen zich prettig kan voelen. De groep wordt begeleidt door vrijwilligers die ervaring hebben met autisme. De vrijwilligers worden ondersteunt door een jongerenwerker van Mozaïek Welzijn.

Data: vrijdagavond 26 januari, 23 februari en 22 maart Tijd: 19.30 tot 21.00 uur Locatie: De Westpoort, Veerweg 1, Rhenen Kosten: 1,50 euro per avond. 

Opgeven noodzakelijk

Opgeven of meer informatie? Mail naar delayaut@gmail.com of app/bel naar Gea via 06-11159061. 

Uitgelicht

Digitale krant