Bridgecursus start in januari

Algemeen

RHENEN - De Rhenense bridgeclub Bridge over Bridge bestaat ruim 20 jaar en telt ruim 60 leden. Op maandag 29 januari 2024 start onze cursus voor beginners, een unieke kans om op een leuke manier kennis te maken met bridge. 

Bridge is het boeiendste kaartspel ter wereld. Je speelt twee tegen twee, samen met een partner tegen een ander paar. Bridge is een sociaal spel en levert veel leuke contacten op. Het houdt de hersenen scherp en actief, dus goed voor jong en oud. 

De cursus

De cursus telt 12 maandagavonden van 19.30 – 21.30 uur. De locatie is het dorpshuis van Achterberg, het thuishonk van onze club. Naast een stukje uitleg gaan wij zo snel mogelijk het spel met de cursisten spelen. Daarnaast krijgt u een handig cursusboekje om alles thuis nog eens rustig door te lezen en te oefenen. Na afronding van de cursus beheerst u de basis van het bridgespel en kunt u bij onze bridgeclub komen bridgen. Wij spelen elke woensdagavond onze gezellige bridgedrive. 

De kosten bedragen zestig euro per persoon, dat is inclusief het cursusmateriaal, het cursusboek en een kopje koffie/thee bij ontvangst. Je kunt je als paar inschrijven, maar natuurlijk ook individueel.

Aanmelden? 

Wilt u meer weten over de cursus of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Marian Pielage 06-20449556 of Gijs Jan Baardman 06-12613364. Of kijk op www.bridgeoverbridge.com. Mailen kan ook: info@bridgeoverbridge.com.  

Uitgelicht

Digitale krant