Heerlijk dansen, doe mee!

Algemeen

RHENEN - Tot en met maandag 18 december is er weer wekelijks Biodanza in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. Elke maandagavond om 20.00 uur kun jij al dansend en ontspannend een reis maken door muziekstijlen van over de hele wereld. 

Met een kaart van vier lessen kun je dit najaar ontdekken of deze dansvorm bij jou past. De lessen worden opnieuw verzorgd door Annemieke Zondag. Kaartjes zijn verkrijgbaar via podiumdevlam.nl/agenda.

Biodanza is een zorgvuldig opgebouwde methode waarbij de deelnemers uitgenodigd worden om verschillende dansen te ervaren. Een dansavond is als een reis door verschillende muziekstijlen; van Afrikaans tot Zuid-Amerikaans, van klassiek tot pop. In de groep vind je jouw eigen balans tussen inspanning en ontspanning.

Van ritmisch naar melodisch

Tijdens het eerste deel dans je actief op ritmische klanken. Tijdens het tweede deel ga je je meer verbinden met zachte melodische klanken. In de dans ervaar je de verbinding met jezelf en met de ander. We dansen het liefst op blote voeten en in makkelijke kleding (niet te strak, geen riem of grote sieraden).

Uitgelicht

Digitale krant