Interactieve thema-avond: voeding en kanker

Algemeen

NIJMEGEN - Kanker is een ingrijpende ziekte. Kun je met andere voeding een positieve invloed hebben op het herstelproces? Wil je kijken wat je er zelf aan kunt doen? Woensdag 29 november van 19.30 – 21.30 uur verzorgt het Marikenhuis samen met BaseLine Voedingsadviesburo een interactieve thema-avond over diverse aspecten die hierbij spelen. 

Inleider is Henrike Lassche, diëtist bij BaseLine Voedingsadviesburo. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken betreffende voeding en kanker. Hun motto: ‘Met BaseLine beter in uw vel!’. Uitgaande van jouw wensen en mogelijkheden zoeken ze samen met jou naar oplossingen die bij je passen en die werken.  

Aan het einde van de avond zal er ook aandacht zijn voor het maandelijks spreekuur in het Marikenhuis door Mariëlle Claassen, collega-diëtist van Henrike bij BaseLine, en de wekelijkse kooklessen door natuurvoedingskok Marjanne Marinissen.

De avond is voor iedereen die voor, tijdens of na kanker, jong en oud, meer wil weten over de invloed van voeding op kanker en op het herstel ervan.

Locatie: Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. De toegang is gratis. Aanmelden: www.marikenhuis.nl/nieuws.

Uitgelicht

Digitale krant