(foto: Stockfoto)
(foto: Stockfoto) Foto: Stockfoto

Gezellig gezin gezocht voor zorgzame grappenmaker (14)

Algemeen

NEDER-BETUWE - Buurtgezinnen in Neder-Betuwe zoekt voor een actieve en fantasierijke jongen (14) een gezellig steungezin. Deze jongen vormt samen met zijn vader, moeder en zus een netjes en humorvol gezin. Zijn zus heeft inmiddels haar eigen gezin gevormd en daardoor mist hij weleens de reuring van een groter gezin.

De ouders van deze jongen hebben een onrustige en pittige tijd achter de rug. Ze krabbelen langzaam op. Dit vraagt de nodige aandacht. Daarnaast vraagt hun zoon ook veel aandacht, tijd en energie. Energie die op sommige momenten ontbreekt.

Deze knaap houdt van gezelligheid en heeft graag mensen om zich heen. Zijn ontwikkeling verloopt wat trager, hierdoor wordt hij nog wel eens overschat. Hij vindt het leuk om te voetballen, mountainbiken, stoeien en te helpen met een klusje en speelt graag met Lego.

Bied jij deze jongen een tweede thuis? Wij zoeken een christelijk gezin in (de buurt van) Kesteren, waar deze jongen wekelijks een dagdeel welkom is (dagen en tijden in overleg). Zonder hond (of altijd aangelijnd). Dat deze jongen eventueel kan halen en brengen, dit is geen must.

Ook stellen zonder kinderen en actieve opa’s en oma’s worden van harte uitgenodigd om te reageren. Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22961694.

Uitgelicht

Digitale krant