Filosofisch gesprek in Podium De Vlam

Algemeen

RHENEN - Op woensdagavond 27 september 19.30 - 21.00 uur kan iedereen met belangstelling voor filosofie komen kennismaken met ‘het filosofisch gesprek’ in Podium De Vlam. 

Paul Lemmens begeleidt dit en deelname is 7,50 euro. Doel is na deze avond een vaste groep te creëren die in een reeks van 5 avonden met elkaar een boeiend filosofisch gesprek aangaat rond steeds een ander onderwerp. 

Paul Lemmens: “In een gesprek is iedereen gelijk en heeft iedereen evenveel te zeggen. Het fijne is dat er in een filosofisch gesprek geen beslissing genomen hoeft te worden, geen doel gehaald, geen conclusie getrokken. Belangrijker nog: filosoferen doe je vooral omdat het leuk is!”  

Over Paul Lemmens

Paul Lemmens volgde de opleidingen Filosofisch kompas en FMJK (Filosoferen met Jongeren en Kinderen) aan het ISVW in Leusden, daarnaast volgde hij masterclasses en workshops over Socratische gespreksvoering en Filosoferen in Praktijk.  Paul Lemmens is lid van de Vereniging Filosofische Praktijk en is ingeschreven in het CKN Beroepsregister Kinderfilosofen.
Kijk op www.podiumdevlam.nl/agenda voor meer info en opgave.

Uitgelicht

Digitale krant