Straatkarten: uniek in Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - De Dodewaardse Oranjevereniging beperkt zich niet alleen tot Koningsdag en de Bogentocht. Sinds dit jaar staan er veel meer activiteiten op het programma! Na een succesvolle feestavond met de enige echte Engelbewaarder Marco Schuitmaker, zoekt de vereniging het nu in een actievere hoek.

“Heb jij zin in een adrenalinekick en nóg een geweldige feestavond? Kom dan op 23 september naar sporthal De Eng in Dodewaard voor een onvergetelijke ervaring!  Van 16:00 tot 20:00 uur kun je je racetalent laten zien tijdens het steetkarten (16+) op een geweldige parcours. Daag je vrienden uit en race naar de overwinning! Via de QR-code kun je je zelf of je team voor het karten opgeven.”

“Na de race is het nog lang niet voorbij! Van 20:00 tot 01:00 uur gaan we los op de feestavond (18+) met DJ Pim en Davey van der Sluis. Live muziek, heerlijke drankjes en geweldige sfeer gegarandeerd! Mis dit niet!

Nog geen lid van de Oranjevereniging? Dat is geen probleem! Kaarten voor het karten zijn alleen online te koop, maar bij de volgende verkooppunten liggen ook nog kaarten voor de feestavond (kaarten kosten tien euro in de voorverkoop contant te betalen. Aan de kassa kosten de kaarten 15,00 euro) De voorverkoop is bij Leuk! Bloem & Kado, cafe ‘t Centrum, Kluswijs, Marinel’s Hair & Sun, Beautysalon Isa in Zetten, Voetbalvereniging Dodewaard.
Reserveer nu je plek en maak je klaar voor een dag vol actie en plezier gevolgd door een onvergetelijke feestavond.”

Uitgelicht

Digitale krant