Afbeelding
Foto: Stockfoto

Gezellige kwebbeltante zoekt vrolijke chauffeuse

Algemeen

NEDER-BETUWE - Een gezellige meid van 12 jaar is op zoek naar een chauffeuse, die haar op vrijdag om de week van Ingen naar Opheusden wil brengen.

Dit meisje is om de week in het weekend thuis. Dan vormt ze samen met haar moeder, broer en broertje een rumoerig, stressvol en vrolijk gezin.Het is voor haar moeder door omstandigheden niet haalbaar om haar dochter zelf op te halen bij haar woonplek. Daarom zou het heel erg helpend zijn als iemand haar enthousiaste dochter thuis kan brengen.

Deze kwebbelkous is een echte dierenvriend. Ze zit op paardrijles en is gek op katten. Als dit meisje op haar gemak is, dan is ze open en enthousiast. Zorg jij voor een gezellig autoritje?
“Wij zoeken een vlotte (jonge)dame, die dit meisje (vrijwillig) op vrijdag om de week om half 5 vanuit Ingen naar Opheusden wil brengen; die ook wel van een gezellig kletspraatje houdt.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22961694.”

Uitgelicht

Digitale krant