Gratis introductiecursus Qigong in Opheusden

Algemeen

OPHEUSDEN - Maak zaterdag 25 maart van 13:45 tot 16:15 uur in buurthuis de Snellenburg te Opheusden (opnieuw) kennis met Qigong. Qigong is een Chinese gezondheidsmethode. Door bewust te bewegen krijg je rust in je hoofd en in je lijf. Dit komt je gezondheid weer ten goede.

Deze middag wordt verzorgd door Eilke van Ingen. Zij geeft al vanaf 2016 Qigongles in Dodewaard. Deze cursus is net als de Qigonglessen in Dodewaard op donatiebasis. 

Wat is de inhoud van de cursus? Er wordt een korte introductie gegeven over de Chinese Geneeskunde. De basishouding wordt aangeleerd. Je gaat je centerline ontdekken door middel van een oefening. Dit is een goede oefening voor je wervelkolom. Verder gaan we aan de slag met de basisoefening Lift Qi Up Pour Qi Down. Hierbij ga je het verschil ervaren van gewoon bewegen (gym), bewegen met gesloten ogen, bewegen met visualisaties. Na deze middag ben je een ervaring rijker en een stap dichter bij een betere gezondheid.

Vanaf 16 jaar is iedereen welkom. Voor thee, water en een kleine versnapering wordt gezorgd. Maar voel je vrij om je eigen drinken mee te nemen. Graag wel aanmelden. Er is ruimte voor 15 personen. Adres: Vuurdoornstraat 2, Opheusden (direct naast de sporthal De Biezenwei). Kosten: Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Aanmelden of informatie: Eilke van Ingen. Stuur een WhatsApp/ SMS bericht naar 06 23613605.

Uitgelicht

Digitale krant