Afbeelding

Toneelvereniging Castra speelt in Kesteren

Algemeen

KESTEREN - Een Huis met Gouden Balken’. Dat is de titel van het toneelstuk dat toneelvereniging Castra uit Kesteren aan het repeteren is. Het is een komedie, geschreven door Diana Monshouwer. 

Vol frisse moed en met een nieuwe regisseur is het gezelschap in oktober gestart met de repetities. Op 14 en 15 april zijn de voorstellingen in Ons Dorpshuis te Kesteren. Schrijf het alvast in uw agenda!

Het stuk laat het verhaal zien van twee vrijgezelle zussen die in hun geboortehuis ‘Huize Ruysdael’ wonen. De financiële middelen raken op en de bazige zus Anna is op zoek naar oplossingen. Ze komt op het idee om kamers te verhuren, die zijn er namelijk genoeg. 

Ze wil echter perse geen heren in huis naast de oude butler die er al jaren is. Waarom eigenlijk? Waarom is die butler nog steeds in huis, terwijl hij zo slecht behandeld wordt? Waarom ligt er plotseling een zwerfster in de tuin? Wie zijn die bijzondere dames die op de kamers afkomen? 

Vragen genoeg, wilt u de antwoorden weten? Kom dan naar de voorstellingen op vrijdag 14  of zaterdag 15 april in Ons Dorpshuis in Kesteren om 20.00 uur. Beide avonden is de zaal om 19.30 uur open.

Uitgelicht

Digitale krant