Tweede editie Better Safe Than Sorry in Nijmegen

Algemeen

NIJMEGEN - Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland presenteert 29 maart de tweede editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry’. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware om maar enkele vormen te noemen. Better Safe Than Sorry is een congres voor jou als ondernemer, jouw onderneming en jouw medewerker(s).

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen onder het genot van een hapje en een drankje ondernemers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. De impact is groot, een slachtoffer doet op Better Safe Than Sorry zijn verhaal.

Goffertstadion Nijmegen

De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland: https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/better-safe-than-sorry-gelderland-zuid/. Op de site staat het complete programma. Het congres vindt plaats woensdag 29 maart in het Goffertstadion van N.E.C. Nijmegen, inloop vanaf 16.30 uur.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking op het gebied van veiligheid in de provincies Gelderland en Overijssel. De editie in Nijmegen richt zich op ondernemers uit de veertien gemeenten in Gelderland-Zuid.

Uitgelicht

Digitale krant