Walk & Talk over leefstijl; ook voor werk moet je fit zijn

Algemeen

RHENEN - Op dinsdagochtend 7 februari staat de maandelijkse Walk & Talk van de Bibliotheek en JobHulpMaatje in het teken van leefstijl. “Bij JobHulpMaatje kijken we vanuit onze holistische visie altijd naar de gehele mens. Om fit de arbeidsmarkt op te gaan is het belangrijk om verder te kijken dan alleen de werkgerelateerde vragen”, aldus Carla van Sluisdam, een van de coördinatoren van JobHulpMaatje Rhenen. 

Tijdens deze eerstvolgende Walk & Talk behandelen we daarom het onderwerp leefstijl; wat is leefstijl eigenlijk? Gaat het alleen over gezond eten en veel bewegen? Natuurlijk niet, maar het kijkt wel naar de manier van leven en de invloed die dat heeft op bijvoorbeeld slaap en vitaliteit. Belangrijke voorwaarden om klaar te zijn voor jouw volgende stap op de arbeidsmarkt. 

Spreekt het onderwerp je aan? Kom dan op dinsdagochtend 7 februari naar deze netwerkbijeenkomst in de Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. De koffie en thee staat klaar om 9.30 uur en we sluiten weer af om 11.30 uur.
Heb je nog vragen of wil je je meteen aanmelden? Dat kan via walkentalkrhenen@gmail.com of bel of app met Carla:06-203 10 418.

Uitgelicht

Digitale krant