Dansavond in Elst.
Dansavond in Elst. Foto: Pixabay

Dansen en ontmoeten in Elst

Algemeen

ELST - Zijn de dansschoenen al afgestoft? Die leuke jurk, of dat mooie shirt weer uit de kast gehaald? Op zaterdag 4 februari zien ze je graag op de eerst Dans- en Ontmoetingsavond in ’t Bestegoed (Elst, Utrecht).

Op veler verzoek is de doelgroep van de avond uitgebreid naar alle 50+ ers! Dus ook als danspaar ben je van harte welkom om de dansvloer te betreden.

Een groep actieve vrijwilligers heeft deze Dans- en Ontmoetingsavond in het leven geroepen. Bewoners van Elst en omgeving kunnen zo op een actieve manier gezellig samen komen om te dansen en te luisteren naar muziek van de jaren ‘60 tot hedendaagse klanken. De bar van ’t Bestegoed zal geopend zijn voor een verkoelend drankje of een ontspannen kopje koffie of thee tijdens de dans- en ontmoetingsavond.

De avond begint om 19:30 uur en rond tot 22:00 uur komen de laatste klanken uit de boxen. De entree is 5 euro (contant meenemen). Dit is inclusief een consumptiemuntje, dat bij de bar kan worden ingewisseld.

Opgeven kan tot 30 januari via telefoon bij Ina (06 57 05 90 40) of via e-mail bij Jolanda (j.s.Vitall@gmail.com)  

Neem je partner, buurman, buurvrouw, oom, tante, neef of nicht bij de arm en waag dat dansje! Graag tot ziens op 4 februari!

Uitgelicht

Digitale krant