Aanmelden voor de Nationale Vrijwilligersprijzen

Algemeen

NEDER-BETUWE - In Neder-Betuwe zijn veel vrijwilligers actief. Of dit nou voor de lokale sportclub is, als gastvrouw tijdens een koffie-inloop of als maatje voor iemand die de taal niet goed spreekt. Er zijn vele indrukwekkende vrijwilligersverhalen.

Nationale Vrijwilligersprijzen zijn op zoek naar dit soort typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen. Wat grijpt jullie aan in het werk dat de vrijwilligers binnen jouw organisatie doen? Wat maakt dit vrijwilligerswerk zo mooi?

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent, iedereen die meedoet, dingt mee naar dé hoofdprijs van 15.000 euro. De zes genomineerden winnen een professionele reportage of videoportret. Organisaties kunnen tot 28 februari aanmelden.

Aanmelden gaat door een vlog te maken van één minuut waarin je laat zien wat jullie vrijwilligerswerk echt betekent. Meer info over de Nationale Vrijwilligersprijzen en over hoe aan te melden, is te vinden op www.welzijnrivierstroom.nl/nationale-vrijwilligersprijzen-2023

Uitgelicht

Digitale krant