Foto: Repaircafé Rhenen
Foto: Repaircafé Rhenen Foto: Repaircafé Rhenen

Repair Café Rhenen

Algemeen

RHENEN - Vrijdagmiddag 25 november, de vierde vrijdag van de maand, houdt Repair Café Rhenen in De Westpoort aan de Veerweg 1 in Rhenen weer een reparatiemiddag.

Nu de donkere periode van het jaar weer is begonnen willen we deze middag speciaal aandacht geven aan fietsverlichting. Goede zichtbaarheid op de fiets is immers van groot belang. Natuurlijk zijn ook andere reparaties welkom. Denk bijvoorbeeld aan kleine herstellingen aan schone kleding of kleine reparaties aan speelgoed, gereedschap of apparatuur. Samen gaan we aan de slag om de levensduur te verlengen.

Is repareren op dat moment niet mogelijk, dan zal er veelal een advies worden gegeven, bijvoorbeeld omtrent aanschaf van materialen of een reparatieadvies. Want  het motto van de Repair Café’s is immers: ‘Weggooien, mooi niet!’.  

Het repaircafé is die middag open vanaf 13.30 tot 16.00 uur en goederen kunnen worden gebracht tot ongeveer 15.15 uur. Meer weten? Kom langs! Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/repaircaferhenen) of de website (www.repaircaferhenen.nl). Ons mail-adres is repaircaferhenen@gmail.com

In Elst (Utr) is iedere eerste dinsdag van de maand een reparatiemiddag in ‘Het Bestegoed’.  Eerstvolgende datum: 6 december.

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief