Kerstworkshop bloemschikken in Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - Zeker tijdens de korte en donkere decembermaanden kan eenzaamheid op de loer liggen. Het is dan extra belangrijk om de deur uit te gaan en dingen te blijven ondernemen. In het kader van ‘Samen is Leuker’ wordt er op dinsdag 6 december een cursus bloemschikken aangeboden in Dodewaard. 

Alle volwassen inwoners in Neder-Betuwe die het leuk vinden om mee te doen zijn welkom. Onder begeleiding van een docent gaan we aan de slag met het maken van een bloemstuk in kerstsferen. Uiteraard mag u het bloemstuk na de workshop meenemen om een mooi plekje te geven op de vensterbank of salontafel, of om weg te geven als uniek cadeau.
De cursus wordt kosteloos aangeboden vanuit de werkgroep Samen is Leuker vanuit Gemeente Neder-Betuwe. U moet zelf alleen een groot bord of schaal meenemen.

Tijden en locatie

De cursus vindt plaats op dinsdag 6 december van 10.00-12.00 uur in de kantine van sporthal De Eng (Dalwagen 78B). Inloop vanaf 9.30 uur. 

Aanmelden 

Aanmelden is verplicht via info@welzijnrivierstroom.nl of via 0344 602 337 o.v.v. Bloemschikken 6 december. Noteert u bij de aanmelding uw naam en op welk telefoonnummer/emailadres u te bereiken bent. Meld u snel aan, want vol is vol! Heeft een problemen met vervoer? Laat het ons weten, zodat we een oplossing voor u kunnen bedenken.

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief