Walk & Talk: De wereld van de recruiter

Algemeen

RHENEN - Op dinsdagochtend 4 oktober van 9.30-11.30 uur vindt er weer een Walk & Talk plaats in De Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. De Walk & Talk is een maandelijkse bijeenkomst voor werkzoekenden.

Op 4 oktober komt Wouter de Jong (recruiter bij Alliander) spreken over hoe een recruiter te werk gaat, hoe kijkt hij naar jouw brief en welke verschillen zijn er? Doe er je voordeel mee!

‘De wereld van werving en selectie werkt soms anders dan dat je zou denken. Mijn ervaring als recruiter bij Alliander heeft een beeld gegeven hoe die wereld werkt. Zowel van bureaus, bedrijven, detacheerders en uitzenders. Ze hebben allemaal hun eigen belangen en kijken wellicht heel anders naar je brief en CV dan dat je zou denken.

Deze informatie breng ik graag eens naar jullie toe: hoe werkt de wereld van werving en selectie nu? Welke types partijen zijn er? Hoe maak je een goede indruk? Wat is waardevol op je CV en in je brief? En zijn recruiters wel zo rationeel als dat je zou willen? Ik bereid het een en ander voor in een presentatie maar ben vooral benieuwd naar jullie vragen.’

Graag nog vooraf aanmelden op: walkentalkrhenen@gmail.com. Volgende Walk&Talk: 1 november.

Uitgelicht

Digitale krant