Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Repair Café Rhenen

Repair Café Rhenen

RHENEN - Vrijdagmiddag 23 september, de vierde vrijdag van de maand wordt in De Westpoort aan de Veerweg 1 in Rhenen weer een reparatiemiddag gehouden.

Altijd al die leuke maar defecte stoffen tas weer eens uit de kast willen halen om te gaan gebruiken, maar... of die leuke blouse waar de zoom los van is?  Of die nostalgische oude elpee nog eens willen afspelen op de platenspeler? Maar helaas die werkt niet meer (goed). Zo vaak en bij zoveel spullen zou een kleine reparatie mogelijk wonderen kunnen verrichten. 

Kom in dat geval eens langs bij een Repair Café. Repair Café Rhenen is vrijdagmiddag 23 september open vanaf 13.30 uur. Tot 16.00 uur en goederen kunnen worden gebracht tot ongeveer 15.15 uur.

Breng die defecte spullen om samen met  de vrijwilligers van het Repair Café de reparatie in goed overleg op te pakken. Is repareren op dat moment niet mogelijk dan zal er veelal een advies worden gegeven omtrent bijvoorbeeld aanschaf van materialen of een reparatieadvies.

Meer weten? Kom langs! Neem ook eens een kijkje op de facebook pagina (https://www.facebook.com/reparcaferhenen) of de website (www.repaircaferhenen.nl).

In Elst  (Utr) is iedere eerste dinsdag van de maand een reparatiemiddag. Eerstvolgende datum: 4 oktober.

Meer berichten