Reparatiewerk.
Reparatiewerk. Foto: Hans de Zwart

Repair Café Ochten

Algemeen

OCHTEN - Na een lange zomer gaat het Repair Café in Ochten iedere derde woensdag van de maand weer open. U kunt er dan spullen ter reparatie aanbieden. De deskundige vrijwilligers doen hun best om uw kapotte koffiezetapparaat, mixer of stofzuiger bijvoorbeeld weer in orde te maken. 

Men kan er ook terecht met andere voorwerpen die gerepareerd kunnen worden. In deze tijd van inflatie is het steeds aantrekkelijker om dingen op te knappen in plaats van ze weg te gooien. Het is goedkoper en bovendien beter voor het milieu.

Eveneens kunt u in Ochten terecht als men problemen heeft met uw smartphone, laptop of computer. Een ict-deskundige geeft graag advies en kan indien nodig herstelwerk uitvoeren. In het Repair Café wordt ook eenvoudig textiel herstel gedaan. Een scheur bijvoorbeeld, wordt dan ter plekke op de naaimachine keurig gerepareerd. 

Alle reparatiewerkzaamheden zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld. Wanneer onderdelen moeten worden vervangen, moet de aanbieder zelf voor de onderdelen zorgen.

Het Repair Café is in het Dorpshuis in Ochten op woensdag 21 september van 14:00 tot 16:00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant