Logo gemeentenieuwsonline.nl

Film in Podium De Vlam: Lola vers la mer

RHENEN - Op dinsdagavond 4 oktober is de film ‘Lola vers la mer’ te zien in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. In zijn tweede film volgt de Belgische Micheli een jonge transgender (Bollaers) tijdens de grillige road trip naar zee die de twee nabestaanden ondernemen om moeders as uit te strooien.

Met frambooskleurig haar en geel jasje suist Lola per skateboard naar huis: Lola’s moeder is overleden. Onmiddellijk ontstaat er ruzie met vader Philippe (Magimel). In zijn tweede film volgt de Belgische Micheli een jonge transgender (Bollaers) tijdens de grillige road trip naar zee die de twee nabestaanden ondernemen om moeders as uit te strooien.

Micheli houdt van vet drama – een emmer verf op een autoruit – maar is bovenal een geduldige observator van de dynamiek tussen een weerbarstige tiener en een botte vader. Ontroerend, vooral door de twee uitstekende hoofdrolspelers.

Tijd en kaartjes

De zaal is open om 19.30 uur en de film begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn 10 euro. U kunt deze bestellen via de link op www.podiumdevlam.nl/agenda of betalen met pin bij de entree (opgave is dan gewenst via info@podiumdevlam.nl).

Meer berichten