Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Trio BesC treedt op 28 september op in de Huiskamer van Elst.&nbsp;</p>

Trio BesC treedt op 28 september op in de Huiskamer van Elst. 

(Foto: Rolf van der Geest)

Trio BesC treedt op in Huiskamer van Elst

ELST (Utr) - Op woensdag 28 september geeft Trio BesC (”Bes Cee”) om 11 uur een mini-concert in bibliotheek Zout in Elst, Tabaksweg 20. Kom ook genieten! Het trio speelt toegankelijke klassieke muziek. De entree is gratis en voor koffie, thee en een broodje wordt gezorgd.

In het Trio BEsC spelen Karin en Ben klarinet en Rolf fagot. Het thema is de “Onbekende Dochter van Beethoven”. Rolf zal tijdens het optreden een toelichting op het programma geven, vertellen over de componisten en de instrumenten. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit toegankelijke muziek uit de klassieke muziek periode zoals stukken van Stadler of Beethoven. Een modern stukje van Ralph Vaugh Williams en Gerschwin, Summertime of meezingers van Sonneveld ter afwisseling spelen zij ook.

Opgave niet nodig

Het optreden van TrioBesC wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Rhenen, Welzijn Rivierstroom en bibliotheek ZOUT. Opgave vooraf is niet nodig. De Huiskamer van Elst is elke dag, maandag - vrijdag, geopend van 10.00 - 12.00 uur in de bibliotheek in Het Bestegoed. Koffie en thee zijn gratis.

Meer berichten