Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Zomerconcert juni 2022.&nbsp;</p>

Zomerconcert juni 2022. 

(Foto: Janne-Marije fotografie)

Zingt u mee tijdens ons kerstconcert?

KESTEREN - Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren hoopt na twee jaar weer het traditionele kerstconcert te kunnen geven op 24 december in de Grote of Sint-Maartenskerk in Tiel. 

De zangvereniging heeft drie koren; kinder-, dames- en een gemengd koor onder leiding van Joost van Belzen. Voor het dames en gemengd koor is een uniek project opgesteld. “U kunt zich opgegeven om mee te zingen binnen het projectkoor. Voor een klein bedrag heeft u bladmuziek en mag u meezingen tijdens het kerstconcert in de grote kerk van Tiel! Het repertoire bestaat uit christelijke liederen. 

De concerten die wij organiseren zijn altijd bestemd voor een goed doel. Dit jaar is het doel: Support Casper. Deze stichting doet onderzoek naar genezing voor alvleeskklierkanker. Voor meer informatie en aanmelden voor dit project verwijzen wij u graag naar onze nieuwe website: www.deojuvantekesteren.nl.”

Informatie over stichting Support Casper staat op www.supportcasper.nl. “Wilt u als organisatie en/of ondernemer ons steunen door middel van een advertentie op de website of progammaboekje? Stuur dan een mail naar pr@deojuvantekesteren.nl.”

Meer berichten