Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kookles voor kinderen in Elst (Utr).&nbsp;</p>

Kookles voor kinderen in Elst (Utr). 

(Foto: Andrzej Rembowski)

Weer kooklessen voor kinderen!

ELST (UTR) - Vanaf woensdag 5 oktober verzorgt Rozemarijn Voedingsadvies in samenwerking met Welzijn Rivierstroom diverse woensdag- en vrijdagmiddagen kooklessen voor kinderen van 8 - 13 jaar in het Bestegoed. Een les inclusief iets drinken en het proeven van de ingrediënten, kost 7,50 euro. “Geef uw kind snel op om zeker te zijn van een plekje!”

Koken is meer dan het leren van een aantal technieken. Het omvat proeven, nieuwe smaken ontdekken, uitproberen, kennis van ingrediënten opdoen en leren wat echt voedingswaarde heeft. En vooral: plezier krijgen in het maken van je eigen eten! 

Kookkunsten

De recepten gaan mee naar huis, zodat thuis de kookkunsten ook geshowd kunnen worden. Er wordt gekookt met verse seizoensproducten en gebruik gemaakt van diverse thema’s zoals herfst, vakantie, gezonde lekkere tussendoortjes.

Dagen en tijden

Er wordt deze herfst 5 keer een kookles verzorgd, voor de herfstvakantie op woensdag, daarna op vrijdag. De woensdagen zijn: 5-10, 12-10, 19-10. De vrijdagen: 4-11, 11-11. Tijdstip: 15.15 – 17.00 uur. Locatie het Bestegoed (1e verdieping), Tabaksweg 22, Elst.

Opgave

Gun jij je kind(eren) ook plezier in koken? Geef je kind dan op voor de kookles. Er wordt per les betaald, dus als je een keer niet kunt, kost het niets. Opgave via 06 39886829 of via sonja@rozemarijnvoedingsadvies.nl (Rozemarijn Voedingsadvies). Met een allergie zoals lactose of gluten kan rekening worden gehouden.

De kooklessen voor kinderen worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rhenen in het kader van het Preventieakkoord.

Meer berichten