Mantra's op gebedsmolens.
Mantra's op gebedsmolens. Foto: Tham Yuan Yuan

Mantra zingen in Podium De Vlam

Algemeen

RHENEN - Mantra zingen: een manier van mindful zingen, waarbij je je gedachten los kunt laten. Wil jij eens kennismaken met deze vorm van zingen? Kom dan naar het mantra zingen op zondag 2 oktober in Podium De Vlam.

Heerlijk vanuit je hart zingen, ontvangen en genieten, dat staat voorop bij mantrazingen. Mantra zingen ontspant, de klanken kalmeren je emoties en openen je hart en daardoor werkt het bevrijdend.
Kom en ervaar wat het mantrazingen met je doet. Iedereen kan zingen, je hoeft geen noten te kunnen lezen. Wij zingen mantra’s vanuit verschillende tradities en begeleiden o.a. met Indiaas harmonium, trommels, tanpura en andere muziekinstrumenten.

Docenten

Arend Bovenschen, Ingrid Cordes en Joke Thijssen organiseren al jaren één keer per maand een avond Mantra zingen. Ook zijn zij actief bij de Dansen van Universele Vrede. Daarbij gaat het zingen en dansen op mantra’s hand in hand. De beleving gaat dan vaak nog dieper dan alleen het zingen.

Informatie en opgave

Het mantrazingen is op zondag 2 oktober vanaf 10.30 uur in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. Tickets zijn te koop via www.podiumdevlam.nl/agenda of aan de deur met de pin (opgave is dan gewenst via info@podiumdevlam.nl).

Uitgelicht

Digitale krant