Deelnemers JobGroup.
Deelnemers JobGroup. Foto: Shutterstock

Training voor werkzoekenden start in september

Algemeen

RHENEN - ‘In mijn JobGroup ontmoette ik nieuwe mensen die begrijpen wat het is om zonder werk te zitten. Fijn om weer onder de mensen te zijn die hetzelfde doel hebben als ik!’, laat Sergio, deelnemer van een JobGroup weten.

‘Ik heb de JobGroup als zeer positief ervaren. Het is top dat mensen vrijwillig tijd vrij willen maken, om andere mensen te helpen bij het zoeken en vinden van een baan. Het heeft mij echt geholpen, mijn zelfvertrouwen is weer opgebouwd!’ Een uitspraak van de 40-jarige Tim die aanvankelijk aarzelde om mee te doen, omdat hij dacht dat hij het zelf wel moest kunnen. 

Denk jij ook na over ander werk? Heb je je baan verloren?  Weet je nog niet precies wat je wilt, of weet je niet hoe je het moet aanpakken? JobHulpMaatje Rhenen kan je daarbij helpen.

Op dinsdagavond 27 september start er weer een JobGroup in De Westpoort in Rhenen.  Samen met een groepje andere werkzoekenden ga je onder deskundige leiding aan de slag op zeven opeenvolgende dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur.

Tijdens die bijeenkomsten leer jij jezelf beter kennen. We gaan actief aan de slag met vragen als: Wat voor persoon ben ik?  Welk beroep past bij mij?  Ook het maken van een CV en het presenteren van jezelf zijn onderwerpen die aandacht krijgen. Onze ervaring is dat de training je zelfvertrouwen vergroot.
Individuele begeleiding door een gecertificeerd JobHulpMaatje behoort ook tot de mogelijkheden.

Heb je interesse? Bel of app met Eline 06 20384182 of mail naar info@jobhulpmaatjerhenen.nl. Meer informatie staat op: www.jobhulpmaatjerhenen.nl. Je kunt je hier ook aanmelden.

Uitgelicht

Digitale krant