Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De jubilarissen. Van links naar rechts: Ankie Vermeulen 12 1/2 jaar, Annelies van den Heuvel 25 jaar, Corry Hendriks 12 1/2 jaar, Jeany van den Berg, secretaresse, 40 Jaar en Joke Nijburg, ziekenbezoekdame, 25 jaar.</p>

De jubilarissen. Van links naar rechts: Ankie Vermeulen 12 1/2 jaar, Annelies van den Heuvel 25 jaar, Corry Hendriks 12 1/2 jaar, Jeany van den Berg, secretaresse, 40 Jaar en Joke Nijburg, ziekenbezoekdame, 25 jaar.

(Foto: Nieske van Ingen)

Jubilarissen op het Kesterens Gemengd Koor!

KESTEREN - Het Kesterens Gemengd Koor onder leiding van Arie Moll is weer begonnen met de repetities. Tijdens een van de reptitieavonden zijn vijf jubilarissen gehuldigd.

“Ons koor is druk bezig met de repetities voor onze jaarlijkse Korencontactavond op 20 oktober. Hier komen het Heukelumsch Mannenkoor en de Cornecanters uit Ingen ook een optreden geven. Verder de Volkskerstzangavond op 15 december met medewerking van de Fanfare Kesteren en de blokfluitgroep Dolce Sirene zullen er aanwezig zijn.
Deze avonden zijn in de grote zaal van Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren; aanvang beide avonden om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Ook nieuwe leden zijn welkom bij ons koor: bent u sopraan, alt, tenor of bas, kom gerust eens luisteren. Wij repeteren elke donderdag in Ons Dorpshuis van 20.00 tot 10.00 uur met een pauze om 21.00 uur. Een kopje koffie zit er altijd wel in.”

Meer berichten