Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tijd voor een Feestje!

ELST - De Dorpsraad Vereniging Dorpsbelang Elst (DVDE) organiseert een leuk feest! We zijn blij dat dit weer kan na de beperkingen van de afgelopen twee jaar. Op zaterdag 27 augustus kunnen de inwoners van Elst (Utr) elkaar tijdens hèt Dorpsfeest ontmoeten  en vooral veel plezier met elkaar hebben.

Het is de eerste editie van dit evenement. Op deze dag is er voor Multifunctioneelcentrum Het Bestegoed (Tabaksweg 22) in Elst een uitgebreide informatiemarkt waar je kennis kunt maken met de lokale sportclubs, verenigingen, stichtingen en ondernemers uit Elst. Hopelijk inspireren we elkaar zo om sport en sociale activiteiten weer op te pakken.

De horeca staat de hele dag klaar om de aanwezigen te voorzien van een hapje en een drankje. De vele zitplekken bieden volop mogelijkheid om tussen 10.00 en 17.00 uur de verschillende demonstraties van brandweer, muziekoptredens en clinics van sportverenigingen te zien. Kinderen kunnen zich vermaken op diverse springkussens, de stormbaan, skatebaan, kinderboerderij en de rodeostier.

Het dorpsfeest is een initiatief van de DVDE, maar kan dit natuurlijk niet zelf volledig realiseren. DVDE is daarom ontzettend blij met de hulp van Events By Corné uit Elst die zijn kennis en ervaring inzet om er een topdag van te maken. Ook V.V. Musketiers, die dezelfde dag het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi organiseert op de parkeerplaats achter Het Bestgoed, zorgt voor een belangrijke bijdrage aan de dag. Dit fantastische Dorpsfeest kan DVDE gratis aanbieden omdat zij naast een eigen budget, ook subsidie van de gemeente Rhenen én vanuit het Preventieakkoord. 

Meer berichten