Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Werk van Hans Oude Luttighuis, exposant in Podium De Vlam.&nbsp;</p>

Werk van Hans Oude Luttighuis, exposant in Podium De Vlam. 

(Foto: Hans Oude Luttighuis)

Kunstliefhebber? Podium De Vlam zoekt jou!

RHENEN - Podium De Vlam in Rhenen wil lokale en regionale kunstenaars ruimte bieden eigen werk te tonen. De muren van het gebouw bieden daarvoor een prachtig grijs-taupe canvas. Voor de exposities later in het nieuwe seizoen zoeken we nog denk- en doekracht. Kom jij de werkgroep Kunst & Exposities versterken?

In Podium De Vlam kon het publiek afgelopen jaren al genieten van de werken van onder meer Margot Kikkert, Pauline Vroom, Bertus Haverkort, Willemien Schouten, Kemp van Ginkel, Wim de Haas en Hans Casparie. De werkgroep Kunst & Exposities streeft daarbij naar kwaliteit en diversiteit: vakmanschap door ervaring en/of scholing, variatie in technieken en materialen, naast ‘2d’ ook 3d werken zoals beelden van glas of hout.

Daarnaast spant de werkgroep zich in om creatieve workshops te organiseren. Zo staat er in november een workshop Wolvilten op het programma. Ook is er de wens om weer eens museumexcursies te organiseren.

Om dit verder te brengen, hebben we mensen nodig. Liefhebbers van kunst en creativiteit, van allerlei leeftijden, met een brede culturele interesse. Zowel met als zonder ervaring in het organiseren van exposities, workshops en excursies. Teamspelers, die graag samen met andere vrijwilligers iets moois tot stand brengen.

Wij bieden jou een plek in ons team, waarbij jouw plezier en fijne samenwerking voorop staan. Het betreft een onbetaalde inzet, wij zijn een 100 procent vrijwilligersorganisatie.

Kennismaken?

Kennismaken? Kijk op www.podiumdevlam.nl/agenda. Meld je aan bij Kitty van den Hoek via info@podiumdevlam.nl of telefonisch op 06 51982983.

Meer berichten