Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De Buurtgarage.&nbsp;</p>

De Buurtgarage. 

(Foto: Welzijn Rivierstroom)

Gastvrouw of -heer gezocht voor de koffieochtend Buurtgarage

RHENEN - Ben jij gastvrij, houd je van een praatje maken, en heb jij op woensdagochtend tijd? Dan zitten onze buurtbewoners en de Buurtgarage om jou te springen!

Elke woensdagochtend opent de Buurtgarage aan de Valleiweg 16 in Rhenen haar deuren. Van 10.00 tot 12.00 uur is het open inloop: iedereen is welkom om binnen te lopen en een gezellig praatje te maken. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee.

Door het verdwijnen van de buurtsupermarkt jaren geleden, is er helaas minder gelegenheid tot het maken van een praatje in de wijk. Daarom organiseert de Buurtgarage deze koffieochtend. Samen met de buurtbewoners willen we wonen in de wijk zo net even wat gezelliger maken. Help je mee?

We zijn op zoek naar een gastvrije dame of heer die deze ochtend de bezoekers wil verwelkomen, van een kop koffie/thee wil voorzien en een praatje met ze maakt.

Wil je eerst een keer langskomen om te kijken of het wat voor je is? Je bent meer dan welkom! Interesse of wil je nog wat meer informatie? Bel, app of mail Elle Joosten via 06 19426967 of ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl.

Meer berichten