Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Schilderwerk van een deelnemer.&nbsp;</p>

Schilderwerk van een deelnemer. 

(Foto: Welzijn Rivierstroom)

Schilderen voor volwassenen

RHENEN - Na een zomerstop gaat er in september weer een nieuwe reeks ‘Schilderen met Rob’ van start! Er is al een mooi groepje deelnemers, maar er is nog plek voor twee personen.

Creatievelingen die graag meer ervaring op willen doen met schilderen kunnen vanaf 1 september weer bij de Buurtgarage terecht. Onder begeleiding van vrijwilliger Rob Jansen komen we zes aaneensluitende donderdagen van 14.00 – 16.00 bij elkaar om te schilderen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom!

Rob heeft een passie voor tekenen en schilderen, wat hij al jaren doet. Bij de Buurtgarage startte hij met cartoon tekenen voor kinderen. Daarna stond schilderen voor kinderen op het programma, met als hoogtepunt de mini-expositie van hun Coronamonster-schilderen in Stadsmuseum Rhenen. Vorig jaar is hij schilderen voor volwassenen gestart.

De ene bijeenkomst is het een landschap, de andere keer schoenen of portretten. Rob verzint elke bijeenkomst een thema, maar iedereen staat vrij om zelf een onderwerp te kiezen.

De kosten voor de reeks van zes schilderbijeenkomsten bedragen samen 24 euro (contact te betalen bij de eerste les). Hier is gebruik van alle materialen (onder andere doek, verf, penselen) en een kopje koffie of thee met een koekje bij inbegrepen. Data schilderreeks: 1, 8, 15, 22 en 29 september en 6 oktober.

Wilt u deelnemen? Neem dan contact op met Elle Joosten via 06 19426967 of ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl.

Meer berichten