Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Joke Buis.&nbsp;</p>

Joke Buis. 

(Foto: Archief Joke Buis)

Optreden Joke Buis tijdens de Vakantie Bijbel Week Ochten

OCHTEN - Vanaf zaterdag 13 augustus is het weer feest in en rond de witte tent aan de Molendam in Ochten. Tijdens de Vakantie Bijbel Week is er een afwisselend programma voor jong en oud. Neem voor meer informatie en aanmelden een kijkje op www.vbw-ochten.nl.

Op dinsdagavond 16 augustus treedt Joke Buis op in de tent naast de Hervormde Kerk in Ochten. Je kunt haar kennen van de Johannes de Heer liederen die ze vertolkt. Maar sinds een paar jaar brengt ze ook haar eigen nummers uit. De verhalen en zelfinzichten die daardoor boven kwamen, werden verwerkt in mooie luisterliedjes. Het persoonlijke en eerlijke album ‘Andere Foto’s’ is het resultaat.

Het belooft een mooie avond te worden. Tijdens dit intieme programma word je meegenomen door de luisterliedjes die werken als een spiegel of foto aan de muur. Ze nemen je mee met herkenbare verhalen, een vleugje nostalgie en een positieve blik vooruit.

Het concert is voor alle leeftijden en de toegang is gratis. Er is een giftenpot voor de onkosten aanwezig. Om 19.30 uur gaat de tent open en om 20.00 uur zal het concert beginnen. Iedereen is er welkom.

Meer berichten