Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Word programmamaker bij Podium De Vlam!&nbsp;</p>

Word programmamaker bij Podium De Vlam! 

(Foto: Pexels via Pixabay)

Organiseertalent welkom voor live-programma Podium De Vlam

RHENEN - Podium De Vlam in Rhenen wil haar programmering van live muziek en podiumkunst uitbreiden. Met kleinschalige jazz- en popconcerten, theater, poëzie en meer. Heb jij lol in organiseren, hou je van live muziek en podiumkunsten? Wil je deel uitmaken van een klein, ondernemend team van vrijwilligers? Kom dan eens kennismaken met ons!

Naast de klassieke kamermuziek willen we als Podium De Vlam nieuwe muzikale richtingen verkennen. Denk aan jazz, blues, singer-songwriters en combinaties met vertellers en dichters. Maar ook op theatergebied zoeken we vernieuwing: ook op een klein podium kan creativiteit de ruimte krijgen. Misschien past cabaret wel goed bij ons, of jeugdtheater.

Om het programma qua podiumkunsten te ontwikkelen, hebben we mensen nodig. Liefhebbers van allerlei leeftijden met een brede culturele interesse. Zowel met als zonder ervaring in podiumprogrammering.

Wij bieden jou een plek in ons team, waarbij jouw plezier en fijne samenwerking voorop staan. Er is ruimte voor ieder mens, jong en oud, mannen en vrouwen, met en zonder werkervaring. We vinden onderling respect en aandacht voor elkaar belangrijk. Het betreft een onbetaalde inzet, wij zijn een 100% vrijwilligersorganisatie.

Kennismaken?

Wil je kennismaken en kijken of Podium De Vlam iets voor jou is? Kijk op www.podiumdevlam.nl/agenda. Meld je aan bij secretaris Kitty van den Hoek via info@podiumdevlam.nl of telefonisch op 06 51982983. Dan gaan we binnenkort met elkaar in gesprek!

Meer berichten