Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bijzondere dag voor chillclub in Onky Donky Huis

OCHTEN - Bij de Chillclub komen jongeren vanaf vijftien jaar die om uiteenlopende redenen wat moeilijker aansluiting vinden in hun omgeving. Op 11 augustus zullen de jongeren elkaar niet bij de vaste locatie in het dorpshuis Ochten ontmoeten, maar gaat de reis naar het Onky Donky huis in Ouwehands Dierenpark.

Sociaal werker Lisanne Gesthuizen legt uit waar dit idee vandaan komt: “De jongeren die hier komen hebben over het algemeen niet zo veel sociaal contact, en juist daarom verdienen zij het enorm om een leuke dag te hebben samen met andere leeftijdsgenoten in een veilige omgeving. In het Onky Donky Huis zijn de jongeren welkom voor een compleet verzorgde dag, waarbij een bezoek aan het dierenverblijf uiteraard niet kan ontbreken.” Al meer dan tien jongeren hebben zich aangemeld.
Normaliter ontvangt het Onky Donky huis kinderen van 3 - 12 jaar die beperkt worden in het kind zijn. Op 11 augustus maken zij een uitzondering voor de jongeren van de Chillclub.

Aanmelden Chillclub

De Chillclubavonden vinden op vrijdagavond onder begeleiding van vrijwilligers plaats in het dorpshuis in Ochten. Er worden spelletjes gespeeld of andere activiteiten gedaan. Ben of ken jij iemand tussen de 15 en 25 jaar die meer behoefte heeft aan ontmoeting? Je bent van harte welkom! Neem contact op via de volgende gegevens. (Lisanne Gesthuizen; 06 19544160; lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl..)

Meer berichten