Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Gezellig samen in de tent.</p>

Gezellig samen in de tent.

(Foto: Nelleke Brenkman)

Met de Vakantie Bijbel Week in Lienden gaat Alles Andersom

LIENDEN - In de laatste week van de zomervakantie bruist het van de activiteiten tijdens de ‘Vakantie Bijbel Week’ in Lienden. Er is een programma voor iedereen, jong en oud!

Het thema krijgen we ieder jaar aangereikt door de HGJB en is dit jaar ‘Alles Andersom’.  Andersom is iets wat wij als mensen toch wel lastig vinden, we zitten behoorlijk vast aan ons eigen plan. We willen de kinderen en tieners door middel van Bijbelverhalen en toneel laten ontdekken dat Jezus -  hier op aarde als mens -  toch vaak zo totaal anders is dan wij misschien wel denken!  Dit is de Hoop en het Geloof en de Liefde waar je kennis mee mag maken of je nu kerkelijk betrokken bent of niet! Neem ook gerust iemand mee! 

Er is een ochtendprogramma* voor kinderen van 4 -12 jaar (brugklas) met onder andere Bijbelverhalen, poppenkast voor de allerkleinste, sketch, knutselen, spellen, workshops en vooral gezellig samen zijn. En een avondprogramma voor de jongeren (vanaf  13 jaar) en volwassenen met onder andere beach volleybal, expeditie S/Paulus, #chillavond ‘Upside Down’ en een creatieve avond.
* Voor het ochtendprogramma graag vooraf inschrijven online op www.hervormdlienden.nl.

Voel je welkom op dinsdag 16 tot vrijdag 19 augustus & zondag 21 augustus in en om de Hervormde Kerk van Lienden. (info.vbwlienden@gmail.com; facebook / youtube vakantiebijbelweek.lienden; instagram @vbwlienden; www.hervormdlienden.nl).

Meer berichten