Logo gemeentenieuwsonline.nl

ElRoj Beauty: voor een mooie en gezonde gezichtshuid

ElRoj Beauty: voor een mooie en gezonde gezichtshuid

HERVELD - De jonge, enthousiaste ondernemer Rojda van Baal is per 1 juli gestart als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Aan huis in Herveld heeft ze een garage omgebouwd tot een moderne, professionele behandelruimte voor haar eigen onderneming: ElRoj Beauty. “Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor gezichten. Al toen ik klein meisje was. En met mijn eigen salon kan ik aan de slag om het gelaat van mensen mooier en gezonder te maken.”

Belangstellenden kunnen bij ElRoj Beauty terecht voor HydrajetFacial (een technologie om de huid diep te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren), een BB Glow behandeling (zorgt voor een natuurlijke, egale look die de huid zelfs een teint lichter of donkerder kan maken, een semi permanente make-up) maar ook bij huidproblemen zoals bijvoorbeeld acne bent u bij ElRoj Beauty aan het juiste adres. 

Rojda rondt eind augustus de opleiding Meso Botox af. “Door de jaren heen ontstaan in het gelaat rimpels. Deze manifesteren zich vooral rond de ogen (de zogeheten kraaienpootjes), de frons en het voorhoofd. Door middel van injecties met botulinetoxine zullen deze rimpeltjes vervagen. Mesobotox is een mengeling van botulinetoxine en hyaluronzuur, dat via fijne naaldjes in de huid wordt ingebracht. De behandeling dient om de drie tot zes maanden herhaald te worden.” En vanaf september kunt u in Herveld ook uw wenkbrauwen laten pigmentieren (Ombre Powder Brows). 

 ”Ik vind het gewoon fijn om mensen te helpen om er goed en verzorgd uit te zien. En dat mensen met huidklachten na een behandeling zich goed voelen en meer vertrouwen hebben.” En, niet onbelangrijk: ‘’De behandelingen die ik verricht zijn gegarandeerd pijnloos. Verder werk ik uitsluitend met de nieuwste producten afkomstig uit Amerika en China.”

ElRoj Beauty is vooralsnog geopend alleen op woensdag en vrijdag. Er zijn behandelingen voor elke beurs, ook voor studenten.  

ElRoj Beauty
Spoorstraat 3 Herveld
tel. 06-20956698
Instagram elrojbeauty

Meer berichten